Sean Creech bekræfter LMP2 program

Sean Creech Motorsports har bekræftet deres fremtidsplaner i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

De vil stille op i LMP2 kategorien, når LMP3 kategorien lukker ned i den amerikanske serie efter denen sæson.

Lidt utraditionelt er det ikke i en ORECA 07, som stort set alle andre hold i hele verden bruger, men en Ligier JS P217. SCM har allerede et samarbejde med Ligier omkring deres LMP3 racer, og som holdet oplyser i deres pressemeddelelse, har flere af deres nuværende mekanikere allerede erfaring med LMP2.

Den nye JS P217 bliver leveret på havnen i Miami i denne uge, så holdet kan begynde at teste forud for den kommende sæson. De vil dog stadig køre 2023 sæsonen færdig, som stadig tæller Road America, Indianapolis og Road Atlanta.

Graphics: Sean Creech Motorsports

Der er dog stadig det forhold, at holdet skal udvælges til at kunne deltage i IMSA serien, da interessen om især LMP2 startpladserne er utrolig høj. LMP3 kategorien lukker i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, mens den fortsætter i nogle af deres lavere løbsserier, men derudover lukker LMP2 kategorien i FIA World Endurance Championship, hvilket allerede har fået United Autosports og Inter Europol Competition til at bekræfte, at de også gerne vil køre IMSA sæsonen i 2024. Men Sean Creech Motorsports har den fordel, at de har været fast bestanddel af IWSC i mange år, foruden supportklasserne.

Relaterede nyheder